Over Elim

ELIM
Een plek om tot rust te komen...
Een plek waar God ons wilt bemoedigen en troosten...
Een plek om Zijn nabijheid te ervaren, om toegerust te worden...
Om daarna samen met Hem weer op weg te gaan…

Algemene informatie Gospelkoor Elim

Gospelkoor Elim bestaat uit een enthousiaste groep mensen met één grote passie, namelijk de gekregen talenten inzetten om muziek te maken tot eer en glorie van God! Met dit hoofddoel voor ogen repeteren wij elke dinsdag van 20:00 uur tot 22:00 uur in de Ontmoetingskerk te Bergambacht. Dit om tijdens optredens en concerten onze boodschap vol passie, uitstraling en kwaliteit te kunnen geven.
Elim heeft in de afgelopen jaren vele mooie concerten mogen geven. Onder andere ook 4 keer met de bekende gospelartiesten Reni & Elisa Krijgsman en in 2015 2 concerten met niemand minder dan Kees Kraayenoord!

In dit seizoen 2015/2016 beleeft Gospelkoor Elim haar jubileumjaar! Voor dit koor begon het allemaal 25 jaar geleden. Deze mijlpaal laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. In 2016 zullen we op 21 mei twee jubileumconcerten geven met Elise Mannah! Wil je met deze spetterende concerten meezingen? Geef je op via deze site om mee te doen!

Wilt u dit enthousiasme ook ervaren tijdens een kerkdienst of andere gelegenheid? Neem dan contact op met het koor en vraag hier naar de mogelijkheden voor bijv. onze medewerking tijdens een kerkdienst.